Oldtimervriendenclub

Oost-Groningen

De club vindt zijn oorsprong in de jaren '70 waarbij de exacte datum zelfs onduidelijk is.

Een paar oldtimerliefhebbers die elkaar toevalligerwijs tegenkwamen, begonnen met het uitwisselen van informatie en organiseerden samen eens een toertochtje, tot plotseling het idee ontstond om een oldtimershow te organiseren waarbij het risico dan ook maar voor de organisatoren (6 personen) gedragen diende te worden.

Dit was het startpunt van een reeks ontwikkelingen waarbij het al snel duidelijk was dat dit moest leiden tot de oprichting van een vereniging.

In 1979 is dan ook de Oldtimer Vriendenclub Oost-Groningen officieel opgericht. Een vereniging die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan en de leden veel plezier bied met diverse toertochten zoals bijvoorbeeld: een tweedaagse tocht en een nachtrit. Tevens hebben we contact met andere Oldtimerclubs. Ook geven we graag informatie over tal van zaken welke belangrijk zijn voor de oldtimerliefhebber.

 Omdat het initiatief tot oprichting genomen is in Oost-Groningen vindt u dit terug in de naam van de club. Echter onze leden komen uit heel Noord Nederland, ja zelfs over de grens.

Wij willen u graag begroeten als nieuw lid van onze gezellige OLDTIMER VRIENDENCLUB OOST-GRONINGEN.

 


logo met auto
© OVROG
Webdesign: